Telefoon: +31(0)594 696 131

DPI615 Intrinsically Safe Pressure Calibrator

De DPI 610 en de DPI 615 zijn technisch zeer geavanceerde draagbare kalibratoren. Deze instrumenten zijn al vele jaren een van de meest gekozen druk kalibratoren in de markt dankzij jarenlange ervaring en ontwikkelingen van GE Druck.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte
GE Sensing

Snelle verzending. Vraag ons naar de levertijden

Vraag ons om meer informatie over de producten 

Wereldwijde levering mogelijk. Vraag naar de voorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons nieuws als eerste

 

 

Productbeschrijving

Details

De DPI 610 en de DPI 615 zijn technisch zeer geavanceerde draagbare kalibratoren. Deze instrumenten zijn al vele jaren een van de meest gekozen druk kalibratoren in de markt dankzij jarenlange ervaring en ontwikkelingen van GE Druck.
Deze kalibratoren beschikken over een oplaadbare batterij (niet de IS versies) maar kunnen ook worden voorzien van alkaline batterijen. Druk genereren doet u met behulp van de ingebouwde handpomp en met de fijnregelaar kunt u de gewenste druk heel nauwkeurig afstellen. Verder kunt u met het instrument mA en V meten en uitsturen en dankzij de ingebouwde 24V voeding kunt u transmitters buiten de loop voorzien van de benodigde voedingsspanning (dit geldt niet voor de IS versie). Het belangrijkste verschil tussen de DPI 610 en DPI 615 is dat de DPI 615 een volledig documenterende kalibrator is. Zo kunt u met behulp van de Intecal software kalibratie procedures aanmaken en deze vervolgens naar de DPI 615 sturen voor het uitvoeren van veldkalibraties. De in het veld opgeslagen informatie kunt u later weer naar de software downloaden en vervolgens kalibratie certificaten uitprinten. Kortom, de DPI 610 en DPI 615 zijn nog steeds de meest robuuste en krachtige druk kalibratoren in de markt.

Kenmerken

Een zeer nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken draagbare kalibrator waarmee u uw gegevensverwerking verbetert en efficiënter werkt. De DPI 610 en DPI 615 (met gegevensopslag en RS232 interface), verminderen kalibratie tijd en voorkomen het maken van fouten. De DPI 615 biedt daarnaast ook de mogelijkheid tot rapportage en analyse van kalibratiegegevens en pass/fail status. Tevens kunnen kalibratie procedures automatisch worden gedownload vanaf een PC zodat u met de DPI 615 automatisch vooraf gedefinieerde kalibratie- en test routines kunt uitvoeren..

52 Meetbereiken van 2.5 mbar tot 700 bar

  • Nauwkeurigheid tot 0.025% F.S.
  • Geïntegreerde en gecombineerde druk/vacuüm pomp
  • 4 tot 20 mA loop test functie
  • RS 232 interface en volledig dcumenterende versie
  • Tot 11 externe sensoren per instrument

Toepassingen

De DPI 610 is ontworpen voor gebruiksgemak en voldoet aan een breed scala applicaties met inbegrip van kalibratie, onderhoud en inbedrijfstelling.
Met de intrinsiek veilige versies, gecertificeerd volgens Europese en Noord-Amerikaanse normen voor gebruik in gevaarlijke omgeving, kunt u snel tot actie overgaan in geval van storingen en noodsituaties omdat u geen 'vergunningen' en gas detectie-apparatuur nodig heeft.
Het dubbele display toont zowel de Input en Output waarden in grote duidelijke cijfers. Een unieke handgreep biedt een veilige grip voor on-site gebruik aangevuld met een schouderriem die ook is ontworpen om het instrument op te hangen voor hands-free werken.
Elke technicus kan de DPI 610 gebruiken zonder speciale opleiding. Door het selecteren van de standaard modus is de DPI 610 geconfigureerd voor het genereren van druk en meten van mA of V, waarbij alle niet-essentiële toetsen zijn uitgeschakeld.

Extra informatie

Extra informatie

Verwachte levertijd Nee

Offerte

  • Vernieuwen

Downloads

Product downloads

View FileDPI 610 615 Datasheet    Size: (214.59 KB)
View FileDPI 610 615 LP Datasheet    Size: (73.41 KB)
View FileDPI 610 615 Manual Part 1    Size: (1.71 MB)
View FileDPI 610 615 Manual Part 2    Size: (1.41 MB)