Telefoon: +31(0)594 696 131

DPI 610/615 Portable Low Pressure Calibrator OBSOLETE

De DPI 610/615 lage druk kalibrator is de perfecte oplossing voor gebruiker om extreem lage drukken en drukverschil instrumentatie te kalibreren. Ook in het veld is het instrument uitstekend geschikt om een stabiele lage druk te genereren.

Hierdoor worden de effecten door het bewegen van het instrument onder test en de eventuele offsets die daardoor kunnen optreden geminimaliseerd. De test gegevens kunnen indien gewenst worden opgeslagen voor uploaden naar uw computer en opstellen van een kalibratierapport.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte
GE Sensing

Snelle verzending. Vraag ons naar de levertijden

Vraag ons om meer informatie over de producten 

Wereldwijde levering mogelijk. Vraag naar de voorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons nieuws als eerste

 

 

Productbeschrijving

Details

NIET MEER LEVERBAAR. VERVANGEND INSTRUMENT ADT760LLP

De DPI 610/615 lage druk kalibrator is de perfecte oplossing voor gebruiker om extreem lage drukken en drukverschil instrumentatie te kalibreren. Ook in het veld is het instrument uitstekend geschikt om een stabiele lage druk te genereren.

Hierdoor worden de effecten door het bewegen van het instrument onder test en de eventuele offsets die daardoor kunnen optreden geminimaliseerd. De test gegevens kunnen indien gewenst worden opgeslagen voor uploaden naar uw computer en opstellen van een kalibratierapport.

Kenmerken

  • Genereert en meet zeer lage druk
  • Bereik ± 1 tot ±50 inH2O
  • Nauwkeurigheid 0,05% FS
  • Gelijktijdig uitlezen van druk en mA of V signaal

Toepassingen

  • Kalibreren van lage druk en drukverschil sensoren, transmitters, micro manometers en schakelaars bij cleanrooms, onder- of overdruk kasten enz.
  • De DPI 610/615 LP is de ideale referentie standaard voor het verkorten van onderhoudstijd en verbeteren van uw kwaliteitssysteem.

Extra informatie

Extra informatie

Verwachte levertijd Nee

Offerte

  • Vernieuwen

Downloads

Product downloads

View FileDPI 610 615 LP Datasheet    Size: (73.41 KB)