Telefoon: +31(0)594 696 131

Draagbare IR Thermometers

Eurotron levert een complete serie draagbare infrarood thermometers, van eenvoudig tot geavanceerd. De instrumenten kunnen de oppervlakte temperatuur meten om zo op een snelle manier problemen van smering, overbelasting, kortsluiting, of oververhitting te lokaliseren.

De serie bestaat uit modellen met een temperatuurbereik van -30°C tot 3000°C, met een nauwkeurigheid tot ±0.5% van de afgelezen waarde.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte

Snelle verzending. Vraag ons naar de levertijden

Vraag ons om meer informatie over de producten 

Wereldwijde levering mogelijk. Vraag naar de voorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons nieuws als eerste

 

 

Productbeschrijving

Details

Eurotron levert een complete serie draagbare infrarood thermometers, van eenvoudig tot geavanceerd. De instrumenten kunnen de oppervlakte temperatuur meten om zo op een snelle manier problemen van smering, overbelasting, kortsluiting, of oververhitting te lokaliseren.

De serie bestaat uit modellen met een temperatuurbereik van -30°C tot 3000°C, met een nauwkeurigheid tot  ±0.5% van de afgelezen waarde.  

Typische applicaties:

  • Installatie en onderhoud
  • Controle van processen
  • Verwarming en airconditioning
  • Voeding
  • Elektrisch
  • Automotive
  • Asfalt
 
Draagbare thermometers voor veeleisende draagbare metingen

De Optris draagbare thermometers worden gekarakteriseerd door het combineren van een modern industrieel design met uitstekende technische parameters. De high-class precisie lenzen zorgen voor de precieze meting van voorwerpen op korte of lange afstanden. De draagbare thermometer Optris LS LT bestaat uit een unieke schakelbare lens. Dit betekent dat de kleinste objecten kunnen worden gemeten van zowel dichtbij als veraf.

De draagbare thermometers van de Optris MS serie bestaat uit een enkele laserpunt die het midden van het meetveld markeert. Alle extra apparaten aan deze serie hebben een innovatieve laser zicht concept. Dit betekent dat de straling plaatsvindt binnen het infrarode optische meting gebied en markeert het nauwkeurig meet veld op elke afstand. Voor de draagbare pyrometer Optris P20 (1M / 2M) dit wordt gedaan door een dubbele laser punt uitgevoerd terwijl de Optris LS LT bestaat uit een wereldwijd gepatenteerd gekruist laser systeem.

Alle draagbare thermometers zijn voorzien van een LCD kleuren alarm. Dit alarm kan door middel van verschillende kleuren op het display achtergrond visualiseren dat een waarde onder of boven een gedefinieerde temperatuur barrière komt. Het display van de Optris LS LT kan ook omdraaien naargelang de positie van de bediener (geïntegreerde absolute positie transducer).

De complete portable pyrometer serie bestaat uit een USB-interface. Temperatuur gradaties kunnen worden weergegeven en worden opgeslagen op een PC met de Optris Connect software. 

Extra informatie

Extra informatie

Verwachte levertijd N/B

Offerte

  • Vernieuwen

Downloads

Product downloads

View FileOptris LS LT Datasheet    Size: (438.22 KB)
View FileOptris LS LT Manual    Size: (944.37 KB)
View FileOptris P20 Datasheet    Size: (754.08 KB)
View FileOptris P20 LT Manual    Size: (472.99 KB)