Telefoon: +31(0)594 696 131

Eurotron Instruments

Eurotron Instruments

Wij leveren een aantal kwalitatief hoogwaardige producten onder de Eurotron naam, zoals handpompen, temperatuur kalibratoren en druk indicatoren.

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • PGS 7

  De Eurotron PGS-7 handpomp kan worden gebruikt in combinatie met een nauwkeurige manometer of indicator voor druktesten of kalibreren van manometers, druksensoren, druk schakelaars en druk indicators. Een nauwkeurige volumeregelaar is geïntegreerd in de PGS-7 voor het nauwkeurig afstellen van drukken van 0,05 mbar tot 7 bar (100 psi)

  Meer info
  € 0,00

 • Stainless Steel Chart Recorders

  Kaartrecorders zijn de industriestandaard voor nauwkeurige, betrouwbare meting en registratie van druk en temperatuur of een combinatie van beide (max. 3-pens) voor heel veel verschillende toepassingen.

  Meer info
  € 0,00

 • Eurotron Stikstofkoffer

  Nu ook in Atex uitvoering!

  Eurotron Instruments levert een stikstofkoffer die ontwikkeld is om meerdere apparaten te combineren in een robuuste transportkoffer. Deze koffer biedt alles wat u nodig heeft in een draagbare hoge druk oplossing. De stikstofkoffer kan onder andere worden geleverd met een Druck DPI 620 Genii.

  Meer info
  € 1,00

 • PGS 40 Pneumatic Pressure Hand Pump

  De Eurotron PGS-40 handpomp kan worden gebruikt in combinatie met een nauwkeurige manometer of indicator voor druktesten of kalibreren van manometers, druksensoren, druk schakelaars en druk indicators. Een nauwkeurige volumeregelaar is geïntegreerd in de PGS-40 voor het nauwkeurig afstellen van drukken.
   
  Meer info
  € 0,00

 • Aanbieding DPI 615

  De DPI 615 is opgevolgd door de DPI 612. Eurotron heeft nog een nieuwe DPI 615 met een meetbereik van -1 / 20 bar g op voorraad.

  Meer info
  € 2.438,02

 • Pelicase chart recorders

  De wereldberoemde PELI ™ koffers zijn gemaakt van zeer robuust en hoogwaardig kunststof. Ze zijn water en luchtdicht en worden toegepast als behuizing voor onze druk en temperatuur recorders. Een PELI ™ druk of temperatuur recorder wordt gemaakt van niet-corrosief materiaal, uit één stuk, gegoten van lichtgewicht polyethylene en is temperatuur bestendig tussen -23° C and +99° C. Meer info
  € 0,00

 • TM Series

  De Eurotron TM Serie is een innovatieve serie droge blok kalibratoren speciaal ontworpen voor toepassingen in het veld. Het instrument is robuust, biedt een hoge nauwkeurigheid en stabiliteit, ook tijdens zware omstandigheden en is daarmee uitstekend geschikt aan boord van schepen en offshore. De instrumenten zijn compact (130 x 280 x 260mm), draagbaar en dankzij een gewicht van slechts 6kg één van de lichtste in de markt.

  Meer info
  € 0,00

 • PLB Series

  De Eurotron PLB serie is een serie draagbare themostatische vloeistofbaden (Draagbare Tempertuur Kalibratoren) ontworpen en gefabriceerd voor Eurotron, toonaangevend in de wereld van temperatuur kalibraties. De vloeistof baden zijn geschikt voor het kalibreren van temperatuursensoren met verschillende lengtes, diameters en vormen zonder een speciaal op maat gemaakt blok. Bovendien levert een vloeistof bad een veel kleinere meet onzekerheid dan droog blok kalibratoren.

  Meer info
  € 0,00

 • PTB Series

  De Eurotron PTB serie is een serie multifunctionele droogblok kalibratoren, verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en een uitgebreid temperatuurbereik van-45°C tot +1100°C.

  Optioneel is een module verkrijgbaar voor het meten van de uitgangssignalen van Thermokoppel en RTD sensoren, waarop u tevens een referentie temperatuur sensor kunt aansluiten. Via de RS232 seriële interface (USB converter is beschikbaar) en standaard meegeleverde software is het mogelijk automatische kalibratie procedures uit te voeren en deze te documenteren.

  Meer info
  € 0,00

 • PGS-1000

  De Eurotron PGS-1000 hydraulische hoge druk handpomp kan worden gebruikt in combinatie met een nauwkeurige manometer of indicator voor hoge druk testen of kalibreren van hydraulische manometers, hogedruk sensoren, hogedruk schakelaars en hogedruk indicators tot maar liefst 1000 bar.
  Voor het “primen” van drukleidingen beschikt de PGS-1000 over een systeem dat het mogelijk maakt grote volumes te vullen voordat de druk wordt opgebouwd.

  Meer info
  € 0,00

 • PGS-700

  De Eurotron PGS-700 hydraulische hoge druk handpomp kan worden gebruikt in combinatie met een nauwkeurige manometer of indicator voor hoge druk testen of kalibreren van hydraulische manometers, hogedruk sensoren, hogedruk schakelaars en hogedruk indicators. Voor het “primen” van drukleidingen beschikt de PGS-700 over een systeem dat het mogelijk maakt grote volumes te vullen voordat de druk wordt opgebouwd.

  Meer info
  € 0,00

 • Marine Kalibratie KIT

  "All in one" oplossing voor het kalibreren aan boord van manometers, transmitters en druk- en temperatuur schakelaars. De MCK Marine Calibration Kit wordt geleverd in een robuuste en opvallende transportkoffer met wielen. Meer info
  € 0,00

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst