Telefoon: +31(0)594 696 131

UPS II

De loop kalibrator UPS II van GE Sensing is in de markt nog steeds bekend als de "Unomat". Dit instrument is een van oorsprong Nederlandse fabrikaat en is geschikt voor het testen en kalibreren van stroomkringen en het meten en simuleren van milliampère signalen. De UPS II heeft een bereik van 0-21 mA.
Verder beschikt de UPS II over een 24V voedingsspanning waarmee transmitters kunnen worden gevoed. Met de ingebouwde stap functie kunt u uw transmitters in stappen van 4 mA controleren.


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 489,00
Offerte
GE Sensing

Snelle verzending. Vraag ons naar de levertijden

Vraag ons om meer informatie over de producten 

Wereldwijde levering mogelijk. Vraag naar de voorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons nieuws als eerste

 

 

Productbeschrijving

Details

De loop kalibrator UPS II van GE Sensing is in de markt nog steeds bekend als de "Unomat". Dit instrument is een van oorsprong Nederlandse fabrikaat en is geschikt voor het testen en kalibreren van stroomkringen en het meten en simuleren van milliampère signalen. De UPS II heeft een bereik van 0-21 mA. Verder beschikt de UPS II over een 24V voedingsspanning waarmee transmitters kunnen worden gevoed. Met de ingebouwde stap functie kunt u uw transmitters in stappen van 4 mA controleren.

De UPS II is robuust en kent tijdbesparende features waar de gebruiker eenvoudiger testen mee kan uitvoeren zoals lineariteit, Zero/Span en klepstanden. Het instrument wordt gevoed met standaard AA alkaline batterijen.

Kenmerken

  • Meten en simuleren van 0 tot 21 mA
  • Nauwkeurigheid 0.05% van reading
  • Gelijktijdig mA en % uitlezen, lineair of flow
  • Step, Span Check, Valve Check, Ramp functies

Extra informatie

Extra informatie

Verwachte levertijd Nee

Offerte

  • Vernieuwen

Downloads

Product downloads

View FileUPS II Datasheet    Size: (518.25 KB)
View FileUPS II Handleiding    Size: (1.48 MB)