Telefoon: +31(0)594 696 131

Baker Hughes, a GE company’s

Eurotron Instruments Benelux is sinds juni 2009 officieel distributeur van GE Measurement en Control Solutions (MCS), voorheen Druck.

GE MCS ontwikkelt en produceert hoogwaarde druk meetinstrumenten zoals: drukregelaars, kalibratoren, transducers en transmitters. De instrumenten kunnen voor vele toepassingen worden ingezet. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde silicium technologie. GE MCS is één van de weinige bedrijven in de wereld die in eigen huis van ruwe silicium complete instrumenten produceert.

GE MCS heeft in 2002 het bedrijf Druck overgenomen. De naam Druck is echter nog steeds het meest bekend bij de klanten. Het merk is toonaangevend op het gebied van draagbare kalibratoren en drukregelaars maar daarnaast ook voor hoogwaardige en nauwkeurige transducers en transmitters. Eén van de producten, de stroomgever of milli ampere gever, model UPS wordt in de markt vaak zelfs nog "het Unomatje" genoemd. Unomat is van oorsprong een Nederlands merk en jaren geleden overgenomen door Druck.

Eurotron is er trots op om als officiële channel partner het volledig GE MCS programma te mogen leveren. Wij hebben als Eurotron en als oud werknemer van Druck ondertussen 15 jaar ervaring opgebouwd met de Druck producten.

U kunt bij ons terecht voor een juist advies en een persoonlijke uitleg over de producten.