Telefoon: +31(0)594 696 131

ADT912A low pressure test pump

De ADT 912A lage druk kalibratiepomp is een handbediende druk pomp die geschikt is om vacuüm tot 95% of druk tot +4 bar te genereren.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte
Additel

Snelle verzending. Vraag ons naar de levertijden

Vraag ons om meer informatie over de producten 

Wereldwijde levering mogelijk. Vraag naar de voorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons nieuws als eerste

 

 

Productbeschrijving

Details

De ADT 912A lage druk kalibratiepomp is een handbediende druk pomp die geschikt is om vacuüm tot 95% of druk tot +4 bar te genereren.

De ADT 912 Lage druk kalibratiepomp is een handpomp waarmee u vacuüm tot 95% of druk tot +4 bar kunt genereren. De schroef pers is van hoge kwaliteit en zodanig ontworpen dat drukken tot 0,1 Pa (0,001 mbar) nauwkeurig kunnen worden ingesteld. 

De 912A is een zeer stabiele lage druk kalibrator. Er wordt gebruik gemaakt van een kamer die speciaal is ontworpen om mogelijke effecten van veranderingen in de omgevingstemperatuur te reduceren. De meestepompen gebruiken een terugslagklep en zijn niet goed geïsoleerd. Hierdoor ontstaan grote drukschommelingen die worden veroorzaakt door een verandering in de omgevingstemperatuur of wanneer het apparaat wordt aangeraakt.  

Twee connectoren maken het mogelijk om uw instrument onder test en uw te testen instrument handvast aan te sluiten en los te koppelen. Er zijn geen PTFE tape of sleutels benodigd

De 912A is een ideale vergelijkingspomp voor lage druk toepassingen.

Extra informatie

Extra informatie

Verwachte levertijd Nee

Offerte

  • Vernieuwen

Downloads

Product downloads

View FileDatasheet ADT912A    Size: (284.83 KB)