Telefoon: +31(0)594 696 131

Additel 920 Pneumatic High Pressure Test Pump

De Additel ADT 920 pneumatische Hoge Druk Test Pomp is een handbediende pomp die ontworpen is om van 95% vacuüm tot 200 bar overdruk te genereren. Met de lange hefboom duurt het slechts 40 seconden om een druk van 200 bar te bereiken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte
Additel

Snelle verzending. Vraag ons naar de levertijden

Vraag ons om meer informatie over de producten 

Wereldwijde levering mogelijk. Vraag naar de voorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons nieuws als eerste

 

 

Productbeschrijving

Details

De Additel ADT 920 pneumatische Hoge Druk Test Pomp is een handbediende pomp die ontworpen is om van 95% vacuüm tot 200 bar overdruk te genereren. Met de lange hefboom duurt het slechts 40 seconden om een druk van 200 bar te bereiken. De hoge kwaliteit fijninstelling is ontworpen om de druk  nauwkeurig in te stellen met een resolutie tot 10 Pa (0.1 mbar).

Een speciaal ontworpen afsluiter zorgt ervoor dat de druk zeer stabiel blijft tijdens de kalibratie. Een ingebouwde gas-vloeistof isolator beschermt de pomp tegen vocht en vuil om het onderhoud te minimaliseren. Eventuele restvloeistoffen in de pomp afkomstig uit gekalibreerde instrumenten worden verwijderd en opgevangen tijdens het aflaten van de druk.

Twee snelkoppelingen op de pomp maken het voor de gebruiker mogelijk om eenvoudig met de hand uw referentie instrument en het instrument onder test aan te sluiten zonder dat u tape of gereedschap nodig heeft. De ADT 920 is een ideale vergelijkings testpomp voor de kalibratie van uw druk-instrumenten.

Extra informatie

Extra informatie

Verwachte levertijd 3 weken

Offerte

  • Vernieuwen

Downloads

Product downloads

View FileDatasheet ADT920    Size: (154.61 KB)
View FileManual ADT920    Size: (1.17 MB)