Telefoon: +31(0)594 696 131

Additel 901 low pressure test pump

De 901 Lage Druk Test Pomp is een handpomp voor het genereren van druk van -6 psi (-0,4 bar) tot en met 6 psi (0,4 bar).

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte
Additel

Snelle verzending. Vraag ons naar de levertijden

Vraag ons om meer informatie over de producten 

Wereldwijde levering mogelijk. Vraag naar de voorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons nieuws als eerste

 

 

Productbeschrijving

Details

De 901 Lage druk Test Pomp is een handpomp voor het genereren van druk van -6 psi (-0,4 bar) tot en met 6 psi (0,4 bar).

De schroef pers is van hoge kwaliteit en zodanig ontworpen dat drukken tot 0,1 Pa (0,001 mbar) nauwkeurig kunnen worden ingesteld. De 901 is een zeer stabiele lage druk kalibrator
 

Er wordt gebruik gemaakt van kamer die speciaal is ontworpen om mogelijke effecten van veranderingen in de omgevingstemperatuur te reduceren. De meeste pompen gebruiken een terugslagklep en zijn niet goed geïsoleerd. Hierdoor ontstaan grote drukschommelingen die worden veroorzaakt door een verandering in de omgevingstemperatuur of wanneer het apparaat wordt aangeraakt 

De 901 maakt geen gebruik van een terugslagklep. De pomp is opmerkelijk stabiel. Twee connectoren maken het mogelijk om uw instrument onder test en uw te testen instrument met handvast aan te sluiten en lost te koppelen. Er zijn geen PTFE tape of sleutels benodigd.

De 901 is een ideale vergelijkingspomp voor lage druk toepassingen.

Extra informatie

Extra informatie

Verwachte levertijd Nee

Offerte

  • Vernieuwen

Downloads

Product downloads

View FileDatasheet 901    Size: (1.97 MB)
View FileManual 901    Size: (1005.52 KB)