Telefoon: +31(0)594 696 131

Additel 760 Automatische Handheld Druk Kalibrator

Een draagbare automatische drukkalibrator in de palm van je hand, dit is momenteel de meest revolutionaire drukkalibrator op de markt!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Offerte
Additel

Snelle verzending. Vraag ons naar de levertijden

Vraag ons om meer informatie over de producten 

Wereldwijde levering mogelijk. Vraag naar de voorwaarden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons nieuws als eerste

 

 

Productbeschrijving

Details

Een draagbare automatische drukkalibrator in de palm van je hand, dit is momenteel de meest revolutionaire drukkalibrator op de markt!

De Additel 760 serie Automatische Handheld Drukkalibrator tilt draagbare drukkalibratie naar een nieuw niveau. De ADT 760 is een innovatief ontwerp, het instrument heeft een gewicht van minder dan 1,8 kg, een ingebouwde pomp, een precisie druksensor, een interne regelaar en een groot touch-screen kleurendisplay. Om druk te genereren, stelt u gewoon de gewenste druk in en de Additel 760 doet de rest.

Alle vier uitvoeringen van het instrumentunit hebben vier kanalen: een intern druk kanaal voor het meten en simuleren van druk, twee externe druk meet kanalen en één kanaal om elektronisch te kunnen meten en simuleren. De 760 serie is leverbaar in drie standaard modellen met de mogelijkheid om HART communicatie, een documentatie functie en data logging toe te voegen.

Belangrijkste kenmerken

 • Volledig automatische kalibrator met ingebouwde pomp en druk regelaar
 • Verwisselbare interne drukmodules voor het uitbreiden van meetbereiken
 • Nauwkeurigheid (1 jaar) van 0.02%FS
 • Externe druk modules beschikbaar (alleen druk meten)
 • Minder dan 1.8 kg voor handheld bediening
 • Druk simuleren, druk meten en electrisch meten en simuleren (mA)
 • 4 kanalen
 • Optioneel HART communicatie
 • Optioneel data logging en documenteren
 • USB, Wi-Fi en Bluetooth communicatie

De Additel 760 automatische drukkalibrator is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen:

ADT760-MA Gauge en ABS druk
The 760-MA genereert en regelt de druk van vacuum tot 20 barg met een nauwkeurigheid van 0.02%FS. Door de ingebouwde barometrische referentie kunt u switchen tussen gauge en absolute druk. Daarnaast is er een uitgebreide range van interne sensoren beschikbaar met lagere drukbereiken voor een nog betere nauwkeurigheid.

ADT760-LLP Lage druk
De 760-LLP is ontworpen voor lage druk kalibraties en wordt geleverd met een ingebouwde drukmodule tot ±75 mbar met een nauwkeurigheid tot 0.05%FS. Als u nog een lager bereik wenst, is dit mogelijk via optionele interne drukmodules (ADT155 series), welke beschikbaar zijn voor de 760-LLP tot een bereik van ±0.62 mbar. De nauwkeurigheid van 0.05%FS en controle stabiliteit van 0.005%FS is gebaseerd op de span van de interne drukmodule. Metingen kunnen uitgevoerd worden in gauge of differentieel mode.

ADT760-D Differentieel druk
De 760-D genereert differentieel en gauge druk, maar in een hoger drukbereik dan de ADT760-LLP. Met zijn meetbereik van -0.86 tot 2.5 bar en een nauwkeurigheid van 0.02%FS, is de ADT760-D een ideale oplossing voor het kalibreren van de meest voorkomende gauge en differentieel drukmetingen. De Additel 760-D wordt geleverd met een interne drukmodule die de volledige range afdekt, maar er zijn ook drukmodules leverbaar met een lager bereik tot ±10 inH2O differentieel voor het verbeteren van de nauwkeurigheid bij lagere drukken.

Documenting Process Functionality
Ieder model van de Additel 760 series heeft de optie om via een ingebouwde documentatie en communicatie functie van uw Additel 760 een multifunction documenting process calibrator te maken. Deze optie geeft u HART communicatie, taak documentatie en data logging.

     

Extra informatie

Extra informatie

Verwachte levertijd Nee

Offerte

 • Vernieuwen

Downloads

Product downloads

View FileDatasheet Additel 760    Size: (789.98 KB)